Webp.net-resizeimage-14-5-1Mε την γερμανική Ευρώπη από τη μια να μας ξετινάζει οικονομικά και τη νεοθωμανική Τουρκία να μας απειλεί στρατιωτικά από την άλλη, το μόνο που μας έλειπε ήταν η λαθροπλημμυρίδα. Μια κανονική αντικατάσταση πληθυσμού, που θα καταστήσει στο ορατό μέλλον αγνώριστη την Ελλάδα, με τους Έλληνες μειοψηφία μέσα στην ίδια την  πατρίδα τους.

Δεν πρόκειται για ιστορικό ατύχημα ή για πολιτική ανικανότητα. Είναι οργανωμένο παγκόσμιο σχέδιο σε εξέλιξη, με την Ελλάδα σε καίριο κόμβο. Με το σύστημα Σόρος στο παρασκήνιο, με υποστηρικτή τον ίδιο τον ΟΗΕ (βλ. τη δράση της Αρμοστείας για τους Πρόσφυγες και κυρίως το περσινό Σύμφωνο του Μαρακές) και χρηματοδότη την ευρωπαϊκή Επιτροπή: η Κομισιόν χρηματοδοτεί δια του European Civil Protection and Humanitarian Aid Operations  (αρμόδιος Επίτροπος ο Κυπραίος Χρήστος Στυλιανίδης) το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ, που όχι μόνο παρέχει εν Ελλάδι στέγη και μετρητά στους παράνομους μετανάστες αλλά και το διαφημίζει παγκοσμίως! Η ιστοσελίδα (http://estia.unhcr.gr) είναι στα …αγγλικά και πουθενά δεν αναφέρει τίποτε περί παρανομίας ή λαθροδιακίνησης, μιλάμε δηλαδή για συνειδητή εξαπάτηση των κατοίκων του Τρίτου Κόσμου!

Η Κυβέρνηση λοιπόν στη χώρα μας προσφάτως άλλαξε αλλά η πόρτα των συνόρων μας παραμένει ανοιχτή για καθέναν διερχόμενο. Και δεν είναι μόνο τα νησιά, όπου ας πούμε ότι υπάρχει μια κουτσή – στραβή διαδικασία, αλλά και ο Έβρος. Πού ακούστηκε να περνάνε καθημερινά δεκάδες ή και εκατοντάδες αλλοδαποί από τα μέρη μας χωρίς να ανησυχεί κανένας; Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι, πού πάνε, τι σκοπεύουν να κάνουν; Γιατί υπάρχει η Συνοριοφυλακή, η Αστυνομία, ο Στρατός, η Frontex; Ουδείς ενδιαφέρεται για το αίσθημα ασφάλειας των ακριτών ή επιδιώκουν συνειδητά να αδειάσουν την περιοχή από το ελληνικό στοιχείο; Τώρα μάλιστα, με την εξέγερση στη Μόρια, το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε κατανομή των δήθεν προσφύγων αναλογικά στις 13 Περιφέρειες της χώρας, άρα και στη Θράκη! Μη ξεχνιόμαστε, «αποσυμφόρηση των νησιών» σημαίνει λαθροεποικισμό όλης της Ελλάδος και ανοιχτή πρόσκληση σε νέα κύματα παράνομης μετανάστευσης, πάλι με ευρωπαϊκά χρήματα, εντός διμήνου.

Καλούμε κάθε συνειδητό πατριώτη να ενώσει τη φωνή του με τη δική μας, απαιτώντας από την Κυβέρνηση να εκτελέσει το αυτονόητο καθήκον της: να υπερασπιστεί την ασφάλεια των Ελλήνων και το απαραβίαστο των συνόρων. Κάθε άλλη επιλογή, ασχέτως των γελοίων δικαιολογιών που θα τη συνοδεύουν (ανθρωπισμός, αντιρατσισμός, πολυπολιτισμικότητα…) είναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ του ελληνισμού, χειρότερη κι από εκείνη της Συμφωνίας των Πρεσπών ή του Σχεδίου Ανάν. Η συγκυρία είναι πολύ κρίσιμη για να μασάμε τα λόγια μας.