Προ ημερών γράφαμε για την ΔΗΜΑΡική αθλιότητα σε σχέση με όσα προηγήθηκαν της ψήφισης τής τροπολογίας για τον διορισμό των μουσουλμάνων ιεροδιδασκάλων. Αναφερόμαστε στην αρνητική στάση του εν λόγω πολιτικού χώρου σε ένα θέμα που πάει να αποκαταστήσει τις ισορροπίες στη Θράκη και να αποδυναμώσει τον ρόλο των παρακρατικών μηχανισμών του Τουρκικού Προξενείου. Μια αρνητική στάση που οι ψευτοαριστεροί μνημονιοφύλακες την έκαναν κυριολεκτικά σημαία, με σημαιοφόρο τον πολιτευτή  Ιλχάν Αχμέτ.

Όμως τα πράγματα είναιτελικά πολύ χειρότερα και οι εκφράσεις που χρησιμοποιήσαμε αποδεικνύονται  πολύ …επιεικείς, αφού η τοπική ΔΗΜΑΡ συνεχίζει την αχαρακτήριστη συμπεριφορά της ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ, λες και έχει αναλάβει εργολαβία την προώθηση των τουρκικών συμφερόντων στην περιοχή. Έτσι έχουμε ένα από τα (ελάχιστα ούτως ή άλλως) στελέχη της να δηλώνει: “Εκείνο που με ενοχλεί είναι ότι η ΝΔ ἐχει παραιτηθεί από οποιαδήποτε προσδοκία από το εκλογικό σώμα της μειονότητας“!!! Δηλαδή όποιος – εθελοντικά ή μη – δεν τρέχει πίσω από τους προξενικούς ψηφοτσομπάνηδες της μειονότητας ΕΝΟΧΛΕΙ τον λεγάμενο! Δεν τον ενοχλεί ότι το μέγιστο μέρος των μειονοτικών ψήφων στη Ροδόπη κατευθύνονται από ξένη χώρα, τον ενοχλεί που κάποιος παύει (για τον όποιον λόγο) να τσιμπάει το δόλωμα! Είναι αναμφίβολα η μεγαλύτερη ομολογία ξεπουλήματος χάριν των ψήφων που έχουμε διαβάσει!

Όμως έχει και χειρότερα: ο άλλος πασίγνωστος παράγοντας του ίδιου κόμματος, γνωστός κι από τον ρόλο του στην προεκλογική μεταγραφή του Ιλχάν Αχμέτ στη ΔΗΜΑΡ, τηλεφώνησε και επισκέφτηκε τον νόμιμο Μουφτή Κομοτηνής, Μέτσο Τζεμαλή, για να του πει τι; Ότι μπορεί να ψηφίστηκε η τροπολογία, αλλά ο ίδιος πρέπει να αρνηθεί την υπογραφή και τη συμμετοχή του στην εφαρμογή του νόμου! Είχε δηλαδή το θράσσος να πάει και να του πει να παραμείνει στο περιθώριο κι όχι στη θέση που δικαιούται και που του ετοιμάζει η ελληνική Πολιτεία! Από πού κι ώς πού; Μήπως οι σχέσεις του με κάποια γραφεία παλιότερα του επιτρέπουν να αξιοποιεί “διαφορετικά” τις γνωριμίες του; Ποιά εθνικά συμφέροντα εξυπηρετούσε μια τέτοια (διπλή) παρέμβαση;

Άραγε ποιάν δικαιολογία, ποιό ελαφρυντικό, ποιάν άγνοια δικαιούνται να επικαλεστούν; Κατά τη γνώμη μας καμμία αλλά είμαστε περίεργοι τι μπορούν να πουν. Μην ξεχνάμε πως ο τόπος μας δεν βγάζει μόνο …Λεωνίδες και Κολοκοτρωναίους αλλά και Εφιάλτες και Πηλιογούσηδες.

none

 Γιά ὅποιον ἐξακολουθεῖ νά πιστεύει πώς τά κράτη καί οἱ κυβερνήσεις εἶναι ἐναντίον τῶν ναρκωτικῶν, ἡ πρό ἡμερῶν ἀπόφαση τοῦ ὑφυπουργοῦ Δικαιοσύνης τῶν ΗΠΑ, Lanny Breuer γιά τήν τράπεζα HSBC ἦταν κόλαφος. Σέ μιά καραμπινάτη ὑπόθεση πολύχρονου ξεπλύματος ναρκοδολαρίων συμφωνήθηκε ἕνα πρόστιμο – «ρεκόρ» 1,9 δισ. δολαρίων κι ἔκλεισε ἡ ὑπόθεση ἄρον ἄρον. Παρότι ἡ βρετανική τράπεζα παραδέχτηκε πώς ξέπλυνε δισεκατομμύρια τῶν καρτέλ τῆς Κολομβίας, τοῦ Μεξικοῦ κ.ἄ., τήν ἔβγαλε καθαρή – χωρίς δικαστικές ἐμπλοκές – μέ ἕνα πρόστιμο ἰσοδύναμο μέ τά κέρδη 40 ἡμερῶν της!

Σπουδαία λοιπόν ἡ ἀνακάλυψη τοῦ διεθνοῦς μεγαλοπλυντηρίου χρημάτων. Πῶς τούς ἐντόπισαν; Ὁ ἴδιος ὁ Μπριούερ παραδέχτηκε ὅτι δέν ἐπρόκειτο δά καί γιά τόσο ἀπόκρυφο μυστικό, ἀφοῦ γινόντουσαν καθημερινά καταθέσεις ἑκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων σέ μετρητά ἀπό Μεξικανούς ναρκέμπορους, πού τά πήγαιναν σέ πακέτα μέ διαστάσεις ἴσα ἴσα νά χωρᾶνε ἀπό τό γκισέ τοῦ ταμία! Εἶχαν δηλαδή φτιάξει ὁλόκληρη πατέντα γιά τή μέγιστη δόση μπουγάδας!

Ἡ φάμπρικα αὐτή κράτησε καμμιά δεκαετία μέχρι νά ἀποκαλυφθεῖ. Τά ἄπειρα δολάρια πού κονόμησε ἡ τράπεζα δέν τῆς κόστισαν ἀναλογικά τίποτε. Ἄ, μήν τό ξεχάσω ὅμως καί ἀδικήσω κανέναν, ὑπῆρξε καί μία ἀκόμη ποινή γιά τά μεγαλοστελέχη της: ἀνεστάλη μερικῶς (μερικῶς!) ἡ πληρωμή τῶν μπόνους τους γιά 5 χρόνια! Τούς τσάκισαν ἀλύπητα, σά νά λέμε…

Τό σκεπτικό τοῦ κουκουλώματος τό περιέγραψαν (καί) οἱ New York Times: ὁ ἔνοχος ἦταν πολύ μεγάλος γιά νά τιμωρηθεῖ. Μιά τιμωρία σύμφωνη μέ ὅσα προβλέπει ὁ νόμος θά μποροῦσε νά κλονίσει σοβαρά τήν HSBC ἀλλά καί ὅλο τό χρηματοοικονομικό σύστημα, τό ὁποῖο ἄλλωστε ἔτσι κάνει τίς (βρωμο)δουλειές του γενικῶς. Πού σημαίνει ὅτι ἄν σέ πιάσουν μέ δυό τσιγαρλίκια σέ μπουζουριάζουν πρίν καταλάβεις τί σοῦ συνέβη, ὅμως ἄν πιάσουν τόν μεγαλέμπορα τῆς κοκαΐνης, δίνει ὁ τελευταῖος μιά μίζα στό κράτος καί ξεφεύγει χαλαρά. Ὅλα τοῦτα στίς ΗΠΑ, ὅπου τακτικά θαυμάζουμε τήν ἀπόδοση δικαιοσύνης ἀκόμα καί σέ βάρος ἐπωνύμων ἤ μεγαλόσχημων – φανταστεῖτε τί γίνεται ἐδῶ!

none

Με αφορμή τα 90 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή ο Δήμος Καισαριανής σε συνεργασία με το οικείο Κέντρο Μικρασιατικού Πολιτισμού διοργάνωσε διεθνές συνέδριο με θέμα «Μικρασιατικός Ελληνισμός: Παρελθόν, παρόν και μέλλον». Σκοπός ήταν η συνεύρεση των απανταχού απογόνων των προσφύγων της Δ. Μικρασίας, της Καππαδοκίας, της Θράκης, της Κωνσταντινούπολης, του Πόντου, καθώς και των φορέων με απώτερο στόχο η διοργάνωση αυτή να καταστεί θεσμός και σημείο αναφοράς του Προσφυγικού Ελληνισμού. Στο συνέδριο μετείχε και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θρακικών Σωμα-τείων με τον πρόεδρό της κ. Ελευθέριο Χατζόπουλο.

Read the rest of this entry…

none

   Πρίν δυό βδομάδες γράφαμε γιά τήν ἐπίσκεψη τοῦ Τούρκου Προξένου στόν Μητροπολίτη Ξάνθης καί γιά τίς ἀπαράδεκτες ἁβρότητες πού ἀνταλλάχθηκαν μεταξύ τους. Καί πρίν προλάβει νά κατακαθήσει ὁ κουρνιαχτός, νά σου ὁ ἴδιος πρόξενος (γνωστός γιά τόν τραμπούκικο ρόλο του στό θέμα τοῦ ἰμάμη τοῦ Σώστη, πού προκάλεσε διάβημα διαμαρτυρίας τῆς χώρας μας στήν Ἄγκυρα) νά ἐπισκέπτεται στίς 21/12/12 τόν τοποτηρητή – μητροπολίτη Κομοτηνῆς, τόν Διδυμοτείχου Δαμασκηνό γιά μιά ἔνθερμη συνομιλία μιᾶς ὥρας! Ἄν ἀληθεύει ὅ,τι γράφτηκε γιά τή συνομιλία τους εἶναι νά πᾶμε ὅλοι νά …κρεμαστοῦμε.

Read the rest of this entry…

none

Τοῦτες τίς ἅγιες μέρες, ὅπως κάθε χρόνο, εἴχαμε καί τά γνωστά σώου τῆς «φιλανθρωπίας» τῶν χορτάτων καί τῶν ὑποκριτῶν. Ἄν ὅμως πρίν 5-10 χρόνια μᾶς ἐνοχλοῦσαν μιά φορά, τώρα μέ τήν κοινωνική καταστροφή πού βιώνουμε μᾶς ἐνοχλοῦνε δέκα! Κάπως ἔτσι εἴπαμε νά γράψουμε ἕνα σημείωμα ἀηδίας γιά αὐτόν τόν καθεστωτικό φαρισαϊσμό, σταχυολογώντας τρία κραυγαλέα του παραδείγματα.

  Read the rest of this entry…

none

 Ο κόσμος της Θράκης παρακολουθεί αμήχανος τις διεργασίες που γίνονται προκειμένου να ΜΗΝ ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα η τροπολογία του υπουργείου Παιδείας για τον διορισμό των ιεροδιδάσκαλων – ιμάμηδων. Ο μειονοτικός Τύπος είναι γεμάτος αναφορές σε «αντιρρήσεις» για το θέμα από την πλευρά του Προξενείου και των παρατρεχάμενών του, ενώ στον πλειονοτικό μόνο μερικά μισόλογα και υπονοούμενα γράφτηκαν.

Ποιος ωφελείται σήμερα με την υφιστάμενη κατάσταση; Ποιος θέλει τους θρησκευτικούς λειτουργούς κάτι μεταξύ πρακτόρων και ρουφιάνων; Ποιος τους θέλει δεμένους στο μυστικά κονδύλια της Άγκυρας; Ποιος τους αρνείται το δικαίωμα να αναλαμβάνουν καθήκοντα με διαφανή τρόπο και να αμοίβονται από τη δουλειά τους με νόμιμες συμβάσεις; Ποιος τελικά συντηρεί τα παρακρατικά κυκλώματα που όλοι γνωρίζουν και κανείς δεν ονομάζει;

Είναι καιρός να πούμε όλοι την αλήθεια ανοιχτά. Κακώς η Κυβέρνηση προσπαθεί να περάσει στα μουγκά μία τόσο σημαντική ρύθμιση για το  μέλλον της Θράκης και επιτρέπει σε πουλημένους και σε ψηφοθήρες να παίζουν παιχνίδια σε βάρος της ζωής μας. Αν δεν περάσει τώρα με την συγκυβέρνηση η ρύθμιση αυτή, που θα αποδεσμεύσει την μουσουλμανική κοινωνία από το τουρκικό παρακράτος, δεν θα περάσει ποτέ! Καλούμε κάθε τοπικό βουλευτή να τοποθετηθεί δημοσίως στο ζήτημα και να πάψουν τα παζάρια και τη διγλωσσία. Ειδικά η ψήφος των Θρακιωτών βουλευτών είναι βαρύνουσας σημασίας και δεν νοείται να μένουν σιωπηλοί – ή και να πρωτοστατούν σε τεμενάδες! – οι εκλεγμένοι από τον λαό της Θράκης.

 Καλούμε ταυτόχρονα τα θρακικά ΜΜΕ να αναδείξουν το θέμα, καλώντας κάθε πλευρά να πει τα επιχειρήματά της. Διάλογος, διαφάνεια, δημοκρατία. Όλα τα άλλα είναι η παρακμή που μας έφερε ως εδώ κι εξακολουθεί να παζαρεύει την επιβίωσή της σε βάρος της ίδιας της χώρας.

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ – Κίνηση Πολιτών

one

     Μίλησαν για το 2013, καταθέτοντας τις ευχές τους, τις προβλέψεις, τις ελπίδες τους. Διαβάστε ευθύς αμέσως τι μας είπαν. Από μας χρόνια πολλά (και πρωτίστως καλή λευτεριά):

    Αντώνης Σαμαράς (Πρωθυπουργός – λέμε τώρα – της χώρας): «Η νέα χρονιά θα είναι δύσκολη, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το καλό του ελληνικού λαού, όπως το πράττουμε σταθερά εδώ και χρόνια και με αυστηρή προσήλωση σε όλες τις υποσχέσεις μας! Όλοι μαζί θα βγάλουμε τη χώρα από την κρίση»!

    Μαρία Ρεπούση (βουλευτής ΔΗΜΑΡ): «Ελπίζουμε το 2013 να φέρει μεταξύ άλλων και νέα πρόοδο στις σχέσεις μας με τη φίλη γείτονα Τουρκία! Οφείλουμε όμως να κάνουμε και εμείς κάποια βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Απαιτούμε λοιπόν άμεσα την ίδρυση τουρκόφωνων νηπιαγωγείων στη Θράκη, την εκλογή μουφτήδων και την επιστροφή της ιθαγένειας στους 60.000 Τούρκους της Δυτικής Θράκης που την έχασαν παλαιότερα»!

    Συμεών Σολταρίδης (πολιτευτής ΔΗΜΑΡ Ροδόπης): «Καταγγέλλουμε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο το εθνικιστικό παραλήρημα της συντρόφισσας Μαρίας! Μόνο αυτά θα δώσουμε δηλαδή, την ώρα που η Μητέρα Πατρίδ…εεε, η Τουρκία εννοούσα, έχει κάνει τέτοιες παραχωρήσεις στην εκεί ελληνική μειονότητα; Τζάμπα π.χ. λειτούργησε η Παναγία Σουμελά, τζάμπα πέρασε κι απ’ το μυαλό του Ερντογάν η σκέψη να ανοίξει μέχρι το έτος 3167 η Σχολή της Χάλκης; Έλεος! Τα σύνορα γρήγορα στον Νέστο λοιπόν – μη σας πω και στον Στρυμόνα, όπως ζητά ο αδελφός Αχμέτ Ιλχάν, ή και στη Μελούνα, όπως απαιτεί ο αδελφός Δάμων! Εμείς πάντως ως ΔΗΜΑΡ Ροδόπης δηλώνουμε πως δεν θα αφήσουμε τέτοιες προβοκατόρικες και σκοταδιστικές δηλώσεις, σαν κι αυτές της κυρίας Ρεπούση, να διαταράξουν την παροιμιώδη ελληνοτουρκική φιλία που έχει πλέον εμπεδωθεί στην περιοχή μας μετά από τόσες δεκαετίες πεοθηλ…εεε ανιδιοτελούς προσέγγισης »!

    Ιλχάν Σενέρ (Τούρκος Πρόξενος στην Κομοτηνή): «Εγώ εύχομαι σε όλους τους γκιαούρ…τους Έλληνες φίλους μας της Θράκης ευτυχισμένο το 2013! Στις δύσκολες ώρες που περνάτε, η μεγάλη χώρα μας θα είναι στο πλευρό σας! Στηριχτείτε πάνω μας! Εύχομαι πάντως τη νέα χρονιά να προχωρήσει επιτέλους και το θέμα με την ΕΟΖ, για να γίνουν και οι μεγάλες επενδύσεις που θα επιτρέψουν να σας πηδήξ…εεε, να πηδήξουμε όλοι μαζί την κρίση αλώβητοι. Να με συμπαθάτε όμως τώρα, γιατί έχω να πάω να πληρώσω τους ρουφιάνους μου, χώρια που πρέπει να μαζέψω και τη συμμορία, γιατί μαθαίνω πως υπάρχει κι άλλος ιμάμης που μου κάνει νερά. Ε, έχω μετά και το δείπνο με κείνον τον μητροπολίτη Διδυμοτείχου, πού να τα προλάβω όλα πια ο ερίφης»!

    Βαρθολομαίος (Οικουμενι-στι-κός Πατριάρχης): «Εύχομαι αγάπη και παγκόσμια συναδέλφωση. Σε λίγες ημέρες θα συμπροσευχηθώ και πάλι γι’ αυτά τα ύψιστα αγαθά με την Αυτού Εξοχότητα τον Πανάγιο Πάπα Ρώμης, αλλά και με τους λοιπούς αδελφούς μας (ιμάμηδες, γκουρού, σαμάνους, δρυίδες, κλπ) για ένα ειρηνικό 2013. Η χάρις του Αλλάχ, του Γιαχβέ, του Μ.Α.Τ.Σ. και του Μεγάλου Μανιτού να είναι πάντα μαζί σας! Για Χριστό δεν μιλάω, μήπως και θιχτούν τα αφεντικά μου από τη Μπίλντερμπεργκ! Merry Winter Holidays»!

    Ευριπίδης Στυλιανίδης (κατοχικός Υπουργός Εσωτερικών): «Παραμένω πάντα στις επάλξεις του καθήκοντος! Το 2012 βέβαια ήταν δύσκολη χρονιά για μένα, γιατί τη μια αντιμνημονιακός, την άλλη «ναι, αλλά τι να κάνουμε», την παράλλη μνημονιακός και στο φινάλε γιουσουφάκι του Φούχτελ, ε όσο να ’ναι, δεν έχουν πάθει και όλοι αμνησία εδώ τριγύρω! Κι άμα βάλετε και όλα τα επικά στοιχεία του οράματός μου για τη Θράκη, από τον κάθετο οδικό άξονα ως τον τριπλασιασμό του ΔΠΘ, έδεσε το γλυκό! Θα σας κανονίσω καλά όμως όλους εσάς που μουρμουρίζετε! Α, ρε ΕΟΖ που σας χρειάζεται! Και θα σας χώσω κι ένα κάθετο άξονα να (μετά συγχωρήσεως)! Θα σας γεμίσω από τη Βουλγαρία πουτάνες και κατσίβελους, από το Πακιστάν μετανάστες για τζάμπα εργατικά κι από την Τουρκία επενδυτικά κεφάλαια για τζάμπα…αφεντικά! Όχι που δεν θα ερχόταν δηλαδή η πρόοδος κι ο εκσυγχρονισμός στην υπανάπτυκτη Θράκη! Ζήτω η πατρίδα (του Σόιμπλε)»!

    Άνγκελα Μέρκελ (σε διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό μέσω του τοποτηρητή / υπαλληλίσκου / ιτς ογλάν Στουρνάρα): «Άχτουνγκ! Το 2013 θα είναι καλό για σας, γιατί θα σας αφήσουμε ζωντανούς! Να είστε λοιπόν ευγνώμονες! Ζώα! Από 1ης Ιανουαρίου βέβαια ακριβαίνουν όλοι οι λογαριασμοί κατά 70%, μειώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις κατά 40% ακόμη, καταργείται εντελώς η περίθαλψη, αυξάνεται το ωράριο κατά 80% και αρχίζουν να μπαίνουν 287 νέα χαράτσια (αρχής γενομένης με τον Φόρο Ρυπογόνων Εκκρίσεων, που θα υπολογίζεται με βάση πόσα κυβικά εκατοστά αέρα εισπνέετε όλα εσείς τα υποζύγια και πόσο διοξείδιο του άνθρακα εκπνέετε). Επιβάλλεται ακόμη απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 8 το βράδυ και απαγόρευση συγκεντρώσεων άνω των 2 ατόμων, ώστε να αποφευχθούν τα σχέδια των σκοτεινών δυνάμεων που θέλουν να ανατρέψουν την πορεία εκποίησ…αναδιοργάνωσης της χώρας! Από δω και πέρα φερμπότεν όλα αυτά, παλιοτεμπέληδες! Άντε γιατί καλομάθατε! Ζώα! Ο φασισμός δεν θα περάσει! Δουλειά τώρα γρήγορα! Ράους»!

    Σούπερμαν: «Εγώ ως πρόεδρος του Αρείου Πάγκου…εεε Πάγου, δεν θα προβώ σε ευχές, αλλά θα δώσω απλώς μία υπόσχεση: μαζί με τον Λούκυ Λουκ, τον Ελ Ζαμπάτο, τον Μπλεκ, τον Όμπραξ, τον Αστερίξ, τη Λερναία Ύδρα, τον Ερυμάνθιο Κάπρο και όλα τα υπόλοιπα αδέκαστα στελέχη της ελληνικής Δικαιοσύνης, θα κλιμακώσουμε τον αγώνα ενάντια σε όσους καταστρατηγούν το Σύνταγμα και καταπιέζουν τον ελληνικό λαό! Δεν είδατε δηλαδή την ανένδοτη στάση μας στο θέμα της ΔΕΗ και του χαρατσιού; Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα πολύ καυτό 2013»!

    Μινώταυρος: «Θα σας έκανα κι εγώ μερικές δηλώσεις ως υπεύθυνος των εξεταστικών επιτροπών που θα φέρουν την κάθαρση στην ελληνική πολιτική ζωή, αλλά μια που με πρόκανε ο Σούπερμαν, άντε να μην το παραχέσουμε! Δύο μυθικά όντα στην ίδια σελίδα είναι too much. Οπότε εμείς τα ξαναλέμε το 2134»!

    ΓΑΠ. (πρώην πρωθυπουργός): «Εγό δεν θα καταθαίσω εδό σύμαιρα λώγια, τώσα χρώνηα μίλησα με αίργα! Έφχωμε απλώς χρώνηα πωλά κε εφτηχησμένω το 2009! Αλλλά ώποιως ξαναεπειχηρίση να με αιμπλέξυ σε σκάνδαλλα, τόσο αιμένα ώσο και τη μαμά, θα έχη να κάνη με τη Δυκαεοσύνη! Άντε και συγνόμη τόρα γιατή με παιρημένουν και στο Χάρβαρντ»!

    Νίκος Μιχαλολιάκος (ΓΓ Χρυσής Αυγής): «Εύχομαι καλή χρονιά και να απαλλαχτούμε επιτέλους από το καταραμένο μνημόνιο και τους καταραμένους μετανάστες! Μη βλέπετε τώρα βέβαια που εμείς ως γνήσιοι γιαλαντζί και τζάμπα μάγκες δεν κάναμε τίποτε απολύτως προς αυτή την κατεύθυνση κι ούτε την πέσαμε έστω μία φορά σε κάποιον πραγματικό ένοχο (υπουργό, βουλευτή, άλλο κοπρίτη του συστήματος), αλλά μόνο σε κάτι ξέμπαρκους φουκαράδες Αιγύπτιους ψιλικατζήδες που τους σπάσαμε τους πάγκους και ενίοτε και τα κεφάλια! Εδώ ρε ούτε μία ερώτηση στη Βουλή περί Θράκης και Προξενείου δεν κάναμε (την ώρα που μέχρι κι οι βουλευτές της ΝΔ ζητούν να απελαθεί ο πρόξενος), αυτό σας μάρανε; Αλλά και γιατί δηλαδή να τα κάνουμε αυτά; Ένα γελοίο δεκανίκι του συστήματος δεν είμαστε κι εμείς; Χρόνια πολλά λοιπόν, σαλόμ, ντασφιντάνια, τρία πουλάκια κάθουνταν στου Διάκου το γιοφύρι, ζίγκ χάιλ και ζήτω και το έθνος! (Πιάσε τώρα, ρε Κασιδιάρη, και κάνα ξέκωλο για την επόμενη πρες κόνφερανς του κόμματος, γιατί μόνο με τους Καιάδες και τους Παναγιώταρους καταντήσαμε αντιτουριστικοί πια)! Άιντε, εγέρθουτου»!

    Ανδρέας Λοβέρδος-Μίμης Ανδρουλάκης (κολοσσοί της σοσιαλιστικής σκέψης): «Το 2013 θα είναι πολύ κρίσιμο έτος. Το ΠΑΣΟΚ γνώρισε μια μεγάλη δοκιμασία εσχάτως και ήρθε πλέον η ώρα να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Ίσως να χρειαστεί να πληρώσουμε και το τίμημα των σφαλμάτων μας, μέχρι και να μείνουμε εκτός κυβέρνησης για μερικούς μήνες δηλαδή το συζητάμε. Αυτό που προέχει είναι αυτή τη στιγμή η περίσκεψη και η αποφασιστικότητα για την επανίδρυση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης και γενικότερα της Κεντροαριστεράς, όπως τονίζει και ο σύντροφος Μπίστης! Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε»

    Της Μαϊμούς ο Κώλος: «Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες συντρόφους! Είμαι πραγματικά πολύ αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε! Άλλωστε, είπαμε: η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα»!

                                            Ο ΕΞ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

one


ΕΞΩ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ
ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τουρκικά Νέα
Ο τουρκόφωνος τύπος στη Θράκη και στον Κόσμο


Παρατηρητήριο Μέτε
Τα νέα του ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε


Ένα Καράβι Για Τη Γάζα | ShipToGaza.gr
Ενα Καράβι Για Τη ΓάζαΣχετικά...

Αρθρογραφία

Μόνιμες στήλες

ΑΡΧΕΙΟ

Λέξεις

Επισκέπτες

free counters