288ceb1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://antifonitis.gr/online/wp-content/uploads/2010/02/2881.pdf

2 com

   Το παρουσιάσαμε για πρώτη φορά ως εισαγωγή στον κύκλο των ομιλιών της εκδήλωσης στην Αλεξανδρούπολη. Το εμπλουτίζουμε συνεχώς και θα επανεμφανιστεί (μαζί και με…έτερο οπτικοακουστικό υλικό) και στις επόμενες εκδηλώσεις μας. Σήμερα σας δείχνουμε μία συντομευμένη εκδοχή του. Η υπονομευτική δράση του τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, η συνενοχή του πολιτικού κόσμου της Θράκης, αλλά και η δική μας απόπειρα αντίδρασης, μέσα από μια σύντομη και αδρομερή περιγραφή με…ήχο και εικόνα.

 

 

                                                                                                Ν.Δ.

2 com

   Λοιπόν, επειδή το παραβαρύναμε εσχάτως το πράγμα, σήμερα είπαμε να σας φτιάξωμεν φύλλον εορταστικόν και φυσικά τίγκα στη…σαχλαμάρα! Κι αφού παραδίπλα ο μεγαλοεκδότης με πρόκανε κι έφτιαξε αυτός φέτος Καζαμία, εγώ είπα να μοιράσω τα βραβεία της χρονιάς που πέρασε! Ειδικά βραβεία δηλαδή, για πρόσωπα που στιγμάτισαν (κυριολεκτικά) με την παρουσία τους το 2009. Σας τα παρουσιάζω αμέσως. Από μένα, πολλές ευχές για Καλή Χρονιά!

 

ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ «ΥΠΕΡΝΟΥΣ 2009»

 

   Απονέμεται παμψηφεί στον υπερδραστήριο πρωθυπουργό της χώρας. Βρισκόμαστε ήδη στην 90ή μέρα διακυβέρνησης και ήδη όλα τα προβλήματα της χώρας κοντεύουν πλέον να λυθούν: ήδη ανέλαβαν π.χ. οι γενικοί γραμματείς στις περιφέρειες, οπότε ως το 2137 ελπίζουμε να έχουν στελεχωθεί και οι υπόλοιπες υπηρεσίες! Οι λαμπρές επιτυχίες της διαδικτυακής δημοκρατίας που έχει εγκαθιδρύσει, συναγωνίζονται αναμφίβολα με το (εξωγήινα) απόκοσμο γεγονός ότι έγινε πρόεδρος (εννοώ σε κάτι περισσότερο από μία π.χ. ένωση βοηθών περιπτεράδων). Πώς είναι λοιπόν δυνατόν να μην τον τιμήσουμε; Ο Παναντιλήπτωρ βεβαίως – μεταξύ μας τώρα – ιδέα δεν είχε ότι κατέβαινε στις εκλογές, αλλά χαζή είναι δηλαδή η Ελλάδα να χάσει τέτοιον ηγέτη; Ε, ερωτευμένοι με το μυαλό του είμαστε, μωρέ – και ως γνωστόν, από την ευφυΐα δεν υπάρχει ισχυρότερο αφροδισιακό! Σηκωτό τον πήραμε λοιπόν, όπως τον Κλαύδιο οι Ρωμαίοι πραιτωριανοί μετά τη δολοφονία του Καλιγούλα, και τον αναγορεύσαμε στις 4 του Οκτώβρη αυτοκράτορα! Ασήμαντη εξάλλου και η διαφορά, ε; Εκείνος ήταν κρυμμένος τότε πίσω απ’ την κουρτίνα, ετούτον τον πετύχανε την ώρα που έπαιζε με το «τσαφ-τσουφ» του και τα Γιου Γκι Ο. Σύμφωνα δε με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες, ο Πρόεδρος, μόλις πληροφορήθηκε την εκλογή του: α) δήλωσε βαθύτατα συγκινημένος, β) ήπιε λίγο νερό (σ.σ. με καλαμάκι, για να μην πνιγεί), γ) κατούρησε (σ.σ. όχι πάνω του) και δ) παράτησε τα Γιου Γκι Ο (αρχίζοντας το «περνά-περνά η μέλισσα» και το «ένι-μένι-τουτουμένι»). Μετά μάλιστα (ανεπιβεβαίωτο πάντως ακόμη αυτό) κάποιοι λένε ότι από τη μεγάλη του χαρά έπαθε τέτοιο σοκ, που ανέπνευσε κιόλας (το καθρεφτάκι πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ θάμπωσε)! Που να δείτε όμως και το σοκ της Μαργαρίτας! Τέτοια χαρά είχε να πάρει από τότε που πρωτομίλησε ο πρόεδρος (σ.σ. στα 9 του χρόνια), όθεν και φωταγωγήθηκε βεβαίως ολόκληρη η Μινεσότα και το Ιλλινόις μαζί!

 

 

Read the rest of this entry…

one


ΕΞΩ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ
ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τουρκικά Νέα
Ο τουρκόφωνος τύπος στη Θράκη και στον Κόσμο


Παρατηρητήριο Μέτε
Τα νέα του ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε


Ένα Καράβι Για Τη Γάζα | ShipToGaza.gr
Ενα Καράβι Για Τη ΓάζαΣχετικά...

Αρθρογραφία

Μόνιμες στήλες

ΑΡΧΕΙΟ

Λέξεις

Επισκέπτες

free counters