Νέα πολύκροτη ανακοίνωση της «Τουρκικής Μειονοτικής Κίνησης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα»

     Άνοιξαν τα σχολεία και καθώς συνεχίζεται η γνωστή πλέον ιστορία με τους δημοκρατικούς πολίτες της μειονότητας να διαμαρτύρονται δικαίως κατά της κείμενης φασιστικής ελληνικής εκπαιδευτικής νομοθεσίας που δεν επιτρέπει σε όσα παιδιά δεν φοίτησαν στα δημόσια νηπιαγωγεία της σκοταδιστικής ελληνικής πολιτείας (αλλά σ’ εκείνα του πεφωτισμένου «Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας») να εγγραφούν στο δημοτικό, σας αναμεταδίδουμε σήμερα τη νέα πολύκροτη ανακοίνωση που ακούστηκε τις προάλλες στο ελεύθερο και δημοκρατικό ραδιόφωνο της Θράκης «Τριπλορουφιάνος FM» από δύο…τρελλά αγόρια που υποδύονται την…«Τουρκική Μειονοτική Κίνηση (σ.σ. γουάου) για τα Ανθρώπινα και Μειονοτικά Δικαιώματα» της Θράκης:

     «Ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, ευχόμαστε στους νέους και τις νέες του τόπου μας καλή πρόοδο. Και εννοούμε φυσικά τους νέους και τις νέες της τουρκικής μειονότητας, γιατί για τους γκιαούρηδες χεστήκαμε… (ω παρντόν, κατά λάθος μπήκε αυτό). Οι καιροί είναι δύσκολοι, η οικονομική κρίση βλέπουμε ότι δυστυχώς συνοδεύεται από μία επικίνδυνη έξαρση του φασισμού και κλιμάκωση της ρατσιστικής βίας σε βάρος ανθρώπων που έκαναν απλώς το «λάθος» να έχουν διαφορετικό χρώμα δέρματος ή διαφορετική θρησκεία. Τα ίδια εμετικά φαινόμενα παρατηρούνται δυστυχώς και στη Θράκη, όπου κάποια εθνικιστικά στοιχεία αρνούνται το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού στην Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης, διασπείρουν διχαστικά μηνύματα κάνοντας λόγο για Πομάκους και Ρομά και εξάπτουν τα πάθη στον κόσμο, καθώς (άκουσον θράσσος!) τολμούν με τις φυλλάδες και τις ιστοσελίδες τους να διαμαρτύρονται για την προϊούσα κατάκτηση της περιοχής από τη Μητέρα Πατρίδα μας και το ξεσάλωμα στο οποίο προβαίνουμε εσχάτως όλες εμείς οι τουρκοπρακτοράντζες και οι γονυπετείς ελληνόφωνες παλλακίδες τους που… ω ξανα-παρντόν … να διαμαρτύρονται για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας που συστηματικά παραβιάζονται (καλά, ρε ηλίθιε, δεν σου είπα να το διορθώσεις το κωλοκείμενο, πριν το στείλεις);

     Μέσα σε αυτό το ζοφερό κλίμα, καλούμε όλη την τουρκική μειονοτική κοινωνία της Μπατιτρά…της Δυτικής Θράκης σε εγρήγορση. Ας έχουν τον νου τους οι νέοι μας, οι γονείς, οι δάσκαλοι, οι μουφτήδες και οι πολιτικοί μας. Τα ανθρώπινα δικαιώματα βάλλονται βάναυσα, η κοινωνία ολόγυρά μας εκφασίζεται, η δημοκρατία κινδυνεύει. Μία είναι λοιπόν η λύση. Αντισταθείτε απέναντι στους βρωμο-γκιαούρηδες… (σβήστο αυτό, ρε άχρηστε, αυτό είπαμε ότι θα μπει ως ανακοίνωση την επόμενη βδομάδα στο τζαμί της Φιλλύρας). Αντισταθείτε στον φασισμό και διαφυλάξτε τη δημοκρατία και την πρόοδο. Απαιτούμε αμέσως την ίδρυση δίγλωσσων νηπιαγωγείων (και αμέσως μετά και γυμνασίων, λυκείων, ΙΕΚ και πανεπιστημίων) που θα ανήκουν στην τουρκική μειονότητα. Και προσέξτε ότι μιλάμε για δίγλωσσα και όχι αποκλειστικά τουρκόφωνα, μία παραχώρηση που οφείλει να εκτιμηθεί ως ξεκάθαρο δείγμα καλής θέλησης και δημοκρατικής ευαισθησίας. Αυτή η καλή μας θέληση όμως δεν μπορεί να εκλαμβάνεται επ’ άπειρον ως αδυναμία από το αυταρχικό ελληνικό κράτος που παραβιάζει συστηματικά τις διεθνείς συνθήκες και στερεί από τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης τα αυτονόητα δικαιώματά τους. Απαιτούμε λοιπόν τώρα άμεσο σεβασμό στο κυρίαρχο δικαίωμά μας να τα πιάνουμε ως έρποντα τσουτσέκια του Προξενείου ή και ως τριπλοπράκτορες…(εεε, πάλι τα ίδια, ρε παλιομαλ…, στο τέλος θ’ αρχίσουν να μας παίρνουνε χαμπάρι μέχρι και αυτοί ακόμη οι κοιμισμένοι θρακέζοι ιθαγενείς) … εννοούμε στο αυτονόητο δικαίωμά μας να προστατεύσουμε τη μητρική γλώσσα μας που ως γνωστόν είναι μία (ό, τι κι αν λένε οι προαναφερθέντες εθνικιστές) και είναι φυσικά η τουρκική! Η τρομοκρατία και ο φασισμός δεν θα περάσουν»! Ζήτω η Μητέρα Πάτρίδα μας, γαμώ τους γκιαούρηδες και…(έτσι και ξαναδιαβάσω στο ραδιόφωνο κείμενό σου, ηλίθιε, εμένα να με χέσεις). Ζήτω η δημοκρατία!

   Το κείμενο συνυπογράφουν:

   Μαρία Ρεπούση

   Γρηγόρης Βαλλιανάτος

   Ο πρόεδρος του «Συλλόγου Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης» Σαμή Τοραμάν

   Η ΔΗΜ.ΑΡ. Ροδόπης

   Ο πρόεδρος της «Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτ. Θράκης» Χαλήτ Χαμπίμπογλου

   Μάτα η Ντομάτα

   Γιούρι το Αγγούρι

   Μπάκυ το Κουνουπιδάκι

   Ο δήμαρχος Τοπείρου Στέλιος Χατζηευαγγέλου

   Ο (ένας και νόμιμος) μουφτής Ισκέτσε…εεε Ξάνθης Αχμέτ Μετέ

   Της Μαϊμούς ο Κώλος

   Η Τσουτσού του Φου Μαντσού

   Το ΔΣ της Γ.Σ.Λ.Ε. («Γενικής Συνομοσπονδίας Λεσβιών Ελλάδας»)

   Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ

   Ο σύνδεσμος Μειονοτικού και Μειοδοτικού Τύπου Θράκης «Ο μπουχέσας»

   Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης

   Του Κώλου μου το Βρακολάστιχο

                                                                                                                                                   Για την…απομαγνητοφώνηση

                                               Ο ΕΞ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

none

Το θράσος του Κυριακού ξεπερνάει κάθε όριο. Αφού πρώτα εγκαινίασε την πλημμύρα των τουρκικών σήριαλ που, ξεκινώντας από το άθλιο κανάλι του, επεκτάθηκαν στο Μέγκα των νταβατζήδων και στον Άλφα του γνωστού Κοντομηνά, τώρα αποτολμάει ένα ακόμα βήμα: Να παρουσιάσει, με τυμπανοκρουσίες, έναν σφαγέα του ελληνικού και των λοιπών βαλκανικών λαών, τον Σουλεϊμάν, ως ήρωα, στην ελληνική τηλεόραση.
Ο Σουλεϊμάν υπήρξε ένας από τους απηνέστερους διώκτες του ελληνισμού, κατέλαβε τη Ρόδο, σφαγίασε και εξανδραπόδισε τον λαό της Κέρκυρας, μαζί δε με τον Σελίμ Α΄, τον οποίον διαδέχτηκε, ήταν ένας από τους οργανωτές των μεγάλων εκστρατειών του παιδομαζώματος.
Το 2011 ξεκίνησε ο Σκάι, με τη συκοφαντία του ελληνισμού και της Επανάστασης του 1821. Τώρα, αφού οι Έλληνες εθίστηκαν στα τουρκικά σήριαλ, ο Κυριακού πραγματοποιεί ένα νέο βήμα και προβάλλει τον βασικό οργανωτή του οθωμανικού κράτους, ως το πρότυπο για το νεοθωμανικό μέλλον που μας προετοιμάζει η ευτελισμένη ελίτ-αλήτ   της χώρας.
Όλοι οι τζάμπα μάγκες, πολιτικοί, και άλλοι ψευδοδιανοούμενοι  που συνήθως διαμαρτύρονται, δεν βγάζουν τσιμουδιά για το νέο έγκλημα που διαπράττεται όχι μόνο ενάντια στη ιστορία, αλλά στο παρόν και το μέλλον μας. Ακόμα και οι φασισταράδες της Χρυσής Αυγής, που ξέρουν μόνο να εμέσσουν υλακές ενάντια στη δημοκρατία, δεν βγάζουν τσιμουδιά για το ανοσιούργημα του Κυριακού. Εξάλλου ο Παπαδόπουλος, τον οποίο εκθειάζουν, ήταν ο πρώτος ανοικτός υμνητής του νεοθωμανισμού που πρότεινε ομοσπονδία Ελλάδας και Τουρκίας.
Βέβαια δεν περιμένουμε από τον Σύριζα να πάρει θέση για το ζήτημα, αλλά ο Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες; Και τι κάνει η κυβέρνηση που ξέρει μόνο τα δώρα των συνταξιούχων να πετσοκόβει; Πότε άραγε θα πληρώσει τα χρέη του ο Κυριακού;
Εναπόκειται στον πατριωτισμό των Ελλήνων να οργανώσουν μια εκστρατεία ενάντια στην προβολή αυτού του ανοσιουργήματος, και να υποχρεώσουν όλες τις πολιτικές και «πνευματικές» δυνάμεις της χώρας να πάρουν θέση, καθώς και να μποϋκοτάρουν τόσο τη συγκεκριμένη εκπομπή, όσο και τα τουρκοκάναλα συνολικά… Αυτό άλλωστε φοβάται και ο Κυριακού και επέσπευσε κατά ένα μήνα την προβολή του σήριαλ, για να μας πιάσει στον ύπνο. Εξάλλου, όπως διαφημίζει στα τρέιλερ του σήριαλ, ο Σουλεϊμάν παντρεύτηκε μια Ελληνίδα σκλάβα του. Αυτό ακριβώς είναι το όνειρό τους: να είναι τα γιουσουφάκια των Τούρκων και του Ερντογάν. Μήπως όμως έχουν λογαριάσει χωρίς τον ξενοδόχο;

Γιῶργος Καραμπελιάς

none

Τό ἐρώτημα ΔΕΝ εἶναι ρητορικό καί ἀπευθύνεται στόν ὑπουργό (καί τούς λειτουργούς) τῆς Δικαιοσύνης. Μπορεῖ ἕνας Ἕλληνας πολίτης νά γιορτάζει μέ τήν ἀφίσα αὐτή (τῶν Τουρκικῶν Ἐνόπλων Δυνάμεων) τή νίκη τοῦ Κεμάλ τό 1922 καί τόν ὄλεθρο τοῦ ἔθνους μας στήν Μικρασία; Δικαιοῦται νά γράφει, ὅπως ὁ Ἰλχάν Ταχσίν (30-8-12) “Ἐκφράζουμε ὡς οἰκογένεια τῆς ἐφημερίδας Μπιρλίκ τίς πιό ἐγκάρδιες εὐχές καί συγκινημένοι συγχαίρουμε τό Τουρκικό Ἔθνος γιά τή Γιορτή τῆς Νίκης τῆς 30ης Αὐγούστου πού κερδήθηκε ὑπό τήν ἡγεσία τοῦ μεγάλου Μουσταφά Κεμάλ Ἀτατούρκ μέ τούς συμπολεμιστές του καί τούς ἅγιους μάρτυρές μας πού κατέγραψαν ἕναν θρῦλο”; Κι ἄν ναί, τί ἐμποδίζει κάποιον ἀπό τό νά ὀργανώσει καί μία ἑορταστική ἐκδήλωση στή Θράκη γιά τήν κατάληψη τῆς Σμύρνης, ἀνήμερα τοῦ ἐθνικοῦ μας μνημόσυνου; Τό νά δηλώνει κανείς Τοῦρκος σημαίνει ὅτι δικαιοῦται καί νά συμπεριφέρεται σάν νά μήν ζεῖ στήν Ἑλλάδα ἀλλά στήν Τουρκία; Ἐδῶ μιλᾶμε γιά τόν ὁρισμό τοῦ ἀδικήματος προσβολῆς μνήμης καί πρόκλησης διχόνοιας – ἤ ὄχι;
Ἔχουμε ξεπεράσει κάθε ὅριο ἐθνικῆς ἀναξιοπρέπειας καί κρατικῆς ἀνυποληψίας. Βγαίνει ὁ Τζενγκίζ Ὀμέρ καί δηλώνει ἀνοιχτά (“Μιλέτ”, 29-8-12) ὅτι δουλεύει γιά τόν ἐκτουρκισμό τῶν Πομάκων καί καλεῖ συχνότερα Τούρκους ἀξιωματούχους πού διευκολύνουν το ἔργο του, καί ἐξορκίζει τούς Πομάκους πού “ἀγαποῦν τήν μητέρα πατρίδα τους Τουρκία πιό πολύ κι ἀπό τούς Τούρκους (…) νά μήν στείλουν τά παιδιά τους στά ἑλληνικά νηπιαγωγεῖα”  καί νά ἀγνοήσουν “τίς κενές ἀπειλές τῆς διοίκησης”. Τήν ἑπομένη ὁ Φερούχ Ὀζκάν στήν ἱστοσελίδα του (yunturk.org.tr) ὑμνεῖ τήν ἀνεξάρτητη δημοκρατία τῆς Δ. Θράκης τοῦ 1913. Τί ἄλλο θέλουμε;;;!!!

none


ΕΞΩ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ
ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τουρκικά Νέα
Ο τουρκόφωνος τύπος στη Θράκη και στον Κόσμο


Παρατηρητήριο Μέτε
Τα νέα του ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε


Ένα Καράβι Για Τη Γάζα | ShipToGaza.gr
Ενα Καράβι Για Τη ΓάζαΣχετικά...

Αρθρογραφία

Μόνιμες στήλες

ΑΡΧΕΙΟ

Λέξεις

Επισκέπτες

free counters