Μαθαίνουμε ότι ο εισαγγελέας Ξάνθης παραπέμπει όλους τους διδάσκοντες στην Αρχιτεκτονική Ξάνθης για ψευδή δήλωση μόνιμης κατοικίας (δηλώνανε ότι μένουν εδώ, όπως προβλέπεται από τον νόμο, όμως όλοι είναι «ιπτάμενοι»).

Δεν ξέρουμε τι θα βγει, με την ευκαιρία θέλουμε να επισημάνουμε ότι καλά θα ήταν να μεριμνούσε το κράτος για τους καθηγητές της Νομικής Κομοτηνής, που οι καημένοι ζουν όλοι από χρόνια σε κοινόβιο. Παλιότερα όλοι οι ταλαίπωροι κοιμόντουσαν μέσα στη Σχολή (ναι, αφού δήλωναν διεύθυνση Παν. Τσαλδάρη 11!). Μετά, όσοι σταύρωσαν από κανένα φράγκο δήλωναν το Ξενία. Κι αργότερα τη βόλευαν σε 2-3 διαμερίσματα που είχε πάρει το ΔΠΘ από την ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ και εκεί – δέκα νομά σ’ ένα δωμά – άλλαζαν βάρδια στα δωμάτια, στο χωλ, στην τουαλέτα… Νομίζουμε ότι κάτι πρέπει να γίνει για το θέμα, τι λες κι εσύ Ευριπίδη;

 

Κ.Κ.

none

http://antifonitis.gr/online/wp-content/uploads/2009/03/259.pdf

none

 

     Για μια ακόμη φορά, αγαπητοί φίλοι, σας αποκαλύπτουμε ένα μέρος μιας αθέατης πλευράς μας εδώ στον «Αντιφωνητή»: της συνεχούς και γόνιμης επικοινωνίας που έχουμε με τους αναγνώστες μας. Εξαιρέσαμε βεβαίως κάποιες ιδιαίτερες περιπτώσεις, όπως μια ερωτική επιστολή της Άννας Φραγκουδάκη, μια ανακοίνωση βράβευσής μας από το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι, τρεις προτάσεις για σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης από στελέχη του Προξενείου (σ.σ. στον Καραϊσκο και οι τρεις) και ακόμη μια απόδειξη ανταλλαγής οικοπέδου μας (σ.σ. στο κέντρο της Βιστωνίδας) με 135 στρέμματα στην Εκάλη. Από τα υπόλοιπα όμως, σταχυολογήσαμε τα πιο χαρακτηριστικά και σας τα παρουσιάζουμε αμέσως – μαζί φυσικά και με τις δικές μας απαντήσεις:

Read the rest of this entry…

none

http://antifonitis.gr/online/wp-content/uploads/2009/03/258.pdf

none


ΕΞΩ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ
ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τουρκικά Νέα
Ο τουρκόφωνος τύπος στη Θράκη και στον Κόσμο


Παρατηρητήριο Μέτε
Τα νέα του ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε


Ένα Καράβι Για Τη Γάζα | ShipToGaza.gr
Ενα Καράβι Για Τη ΓάζαΣχετικά...

Αρθρογραφία

Μόνιμες στήλες

ΑΡΧΕΙΟ

Λέξεις

Επισκέπτες

free counters