Βρήκαμε την είδηση πολύ ενδιαφέρουσα και την αναμεταδίδουμε, καθώς ασχολείται με το αγαπημένο μας χιουμοριστικό θέμα, την Αλ Κάιντα και τον Μπιν Λάντεν.
Ύστερα, λέει, από αίτημα του πρακτορείου ειδήσεων Associated Press, που επικαλέστηκε τη νομοθεσία για την ελεύθερη πληροφόρηση, το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ έδωσε στην δημοσιότητα ένα (αριθμός: 1) απόρρητο email, που «ρίχνει φως» στο ζήτημα της κηδείας του Οσάμα Μπιν Λάντεν. Διαβάζουμε και μεις όλο περιέργεια το άρθρο, έχοντας μυριστεί κάποιο νέο, απολαυστικό παραμύθι της αλκαϊντολογίας: «Σύμφωνα με τις αναφορές στο email, κανένας ναύτης του πλοίου USS Carl Vinson δεν παρακολούθησε την κηδεία»!!! Δηλαδή δεν φρόντισαν να βρουν ούτε έναν ψευδομάρτυρα για κείνη τη γελοία παπαριά με την δήθεν κηδεία του κακού Οσάμα στο πολεμικό πλοίο των ΗΠΑ! Όμως έχουν καλή δικαιολογία: «Υπενθυμίζεται ότι πτυχές της επιχείρησης της CIA εναντίον του πρώην ηγέτη της Αλ Κάιντα παραμένουν μέχρι και σήμερα άγνωστες εξαιτίας της μυστικότητας που την περιβάλλει».


ΟΚ, πάμε παρακάτω: «Στα εσωτερικά ηλεκτρονικά μηνύματα του αμερικανικού Στρατού το σώμα του πρώην αρχηγού της Αλ Κάιντα αναφέρεται ως «το πακέτο» που μετέφερε η «Fedex», (σ.σ. εταιρία μεταφορών των ΗΠΑ). Η μυστικότητα γύρω από την περίπτωση διατηρήθηκε και πάνω στο πολεμικό πλοίο, USS Carl Vinson, όταν αναμένονταν τα ελικόπτερα που μετέφεραν το σώμα του Μπιν Λάντεν από το Αμποταμπάντ του Πακιστάν.
  «Κάποιο νέο για το πακέτο για εμάς;» είχε ρωτήσει o Τσάρλς Γκαουέτ, τότε υποπλοίαρχος του 5ου στόλου των ΗΠΑ, τον Σάμουελ Πέρεζ, που ήταν διοικητής της ομάδας που πραγματοποίησε το χτύπημα. «Η Fedex παρέδωσε το πακέτο. Και τα δυο φορτηγά επιστρέφουν στην βάση», απάντησε εκείνος. Η κηδεία, για την οποία δεν ήξεραν παρά ελάχιστα μέλη του πληρώματος, πραγματοποιήθηκε αυθημερόν του θανάτου του, στις 2 Μαΐου του 2011.
   «Οι παραδόσεις του Ισλάμ τηρήθηκαν. Το σώμα πλύθηκε και τυλίχθηκε σε λευκό σεντόνι. Ένας αξιωματικός διάβασε την επικήδεια προσευχή, που μεταφράστηκε στα αραβικά από ντόπιο. Μετά τα λόγια, το σώμα τοποθετήθηκε πάνω σε επίπεδη επιφάνεια και έπεσε στην θάλασσα», γράφει σε ένα email, ο Γκαουέτ».
   Eδώ τι να πει κανείς, μένει έκθαμβος με την ταχύτητα και την οργάνωση των Αμερικανών: την ίδια μέρα που εισέβαλαν στο άντρο του Οσάμα και τον σκότωσαν, τον πακετάρισαν, τον μετέφεραν στο πλοίο, τον προετοίμασαν για την κηδεία, βρήκαν αραβομαθή ντόπιο (δηλαδή Πακιστανό) για την προσευχή, και τον πόντισαν χωρίς να πάρει είδηση κανένας! Πάνω στη βιασύνη τους όμως ξέχασαν να κρατήσουν ένα κάποιο ενθύμιο, ένα κάτι βρε αδερφέ:   
   Παρόλο που η κυβέρνηση Ομπάμα έχει αποδειχθεί ιδιαιτέρως υπέρμαχη της διαφάνειας, απαντώντας στο Associated Press, το Υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι δεν μπορεί να βρει κάποιο φωτογραφικό ή βιντεοσκοπημένο ντοκουμέντο της επίθεσης, ή του σώματος του Μπιν Λάντεν πάνω στο Vinson.
   Επιπλέον, δεν μπορεί να εντοπίσει ούτε κάποιο πιστοποιητικό θανάτου ή νεκροψίας ή κάποιου τεστ DNA που πιστοποιεί τον θάνατο του Μπιν Λάντεν. Επίσης, δεν υπάρχει κάποιο έγγραφο που να δείχνει την μέθοδο που θα ακολουθούσε η κυβέρνηση στην διάθεση του σώματός εάν τελικά τον σκότωναν. «Η έλλειψη στοιχείων της επιχείρησης είναι αποτέλεσμα της επισταμένης μυστικότητας γύρω από αυτή», γράφει σε email ο Γκαουέτ στον Ναύαρχο Μάικ Μούλεν και στον Στρατηγό Τζέιμς Ματίς.
Δηλαδή ούτε ο στρατηγός ούτε ο ναύαρχος γνώριζαν τίποτε για την υπόθεση, και ο υποπλοίαρχος αρνείται να τους πληροφορήσει!!! Γιατί; Γιατί οι επιχειρήσεις της CIA διέπονται από ειδικό νομικό καθεστώς, που επιτρέπει την απόλυτη μυστικότητα. Πάντως το Associated Press άσκησε έφεση στην απόφαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης και ζητά κάτι παραπάνω από αυτό το email.
Γιατί επιμένουμε όμως ως «Αντιφωνητής» στο θέμα της τρομολαγνικής παραμυθολογίας των αφεντικών; Γιατί το ζήτημα είναι κορυφαίας σημασίας αφού στά φούμαρα αυτά βασίστηκε η συρρίκνωση της δημοκρατίας στη Δύση τα τελευταία 12 χρόνια. Ο Μπιν Λάντεν, πράκτορας των ΗΠΑ κατά των Σοβιετικών επί χρόνια, αξιοποιήθηκε ως αποδιοπομπαίος τράγος για την 11η Σεπτεμβρίου και ως πρόσχημα για την εισβολή στην Κεντρική Ασία. Πώς μπορούσε να δικαιολογηθεί η επιδρομή εκείνη και η πολύχρονη κατοχή του Αφγανιστάν, μιας χώρας υπανάπτυκτης και άσχετης με κάθε τρομοκρατική πράξη; Εφευρέθηκε η παγκόσμια τρομοργάνωση και ο αρχικακός, ο οποίος όμως τους χάλασε τη συνταγή: πέθανε τον Δεκέμβριο του 2001! Οι αφεντικοί απτόητοι συνέχισαν την εκστρατεία τους (κατά των λαών και των ελευθεριών μας) με νέες προβοκάτσιες, με νέα ψέμματα, με νέα τρομονομοθετήματα. Η ιστορία όμως ξέφτισε, και 10 χρόνια μετά έπρεπε να μπει ένα τέλος – δεν μπορούσαν να συνεχίζουν να μιλάνε για έναν απόντα 40 χρόνια! Πόσα βίντεο να σκηνοθετήσει για το διαδίκτυο και αυτή η CIA, δεν είναι δα και το Χόλυγουντ! Έτσι η διοίκηση Ομπάμα έστησε ένα σενάριο με την εισβολή στο Αμποταμπάντ, όπου έφαγε κάποιους άσχετους και παρουσίασε στο κοινό τον «θάνατο του Μπιν Λάντεν». Και τώρα, που εξέλειπε ο Αλκαϊντάρχης, γιατί δεν μας επιστρέφουν τις ελευθερίες μας; Α, γιατί η οργάνωσή του βρίσκεται παντού, από τη Δυτική Αφρική μέχρι την Ινδονησία! Μέσα τά κεφάλια!