Λοιπόν, επειδή το παραβαρύναμε εσχάτως το πράγμα, σήμερα είπαμε να σας φτιάξωμεν φύλλον εορταστικόν και φυσικά τίγκα στη…σαχλαμάρα! Κι αφού παραδίπλα ο μεγαλοεκδότης με πρόκανε κι έφτιαξε αυτός φέτος Καζαμία, εγώ είπα να μοιράσω τα βραβεία της χρονιάς που πέρασε! Ειδικά βραβεία δηλαδή, για πρόσωπα που στιγμάτισαν (κυριολεκτικά) με την παρουσία τους το 2009. Σας τα παρουσιάζω αμέσως. Από μένα, πολλές ευχές για Καλή Χρονιά!

 

ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ «ΥΠΕΡΝΟΥΣ 2009»

 

   Απονέμεται παμψηφεί στον υπερδραστήριο πρωθυπουργό της χώρας. Βρισκόμαστε ήδη στην 90ή μέρα διακυβέρνησης και ήδη όλα τα προβλήματα της χώρας κοντεύουν πλέον να λυθούν: ήδη ανέλαβαν π.χ. οι γενικοί γραμματείς στις περιφέρειες, οπότε ως το 2137 ελπίζουμε να έχουν στελεχωθεί και οι υπόλοιπες υπηρεσίες! Οι λαμπρές επιτυχίες της διαδικτυακής δημοκρατίας που έχει εγκαθιδρύσει, συναγωνίζονται αναμφίβολα με το (εξωγήινα) απόκοσμο γεγονός ότι έγινε πρόεδρος (εννοώ σε κάτι περισσότερο από μία π.χ. ένωση βοηθών περιπτεράδων). Πώς είναι λοιπόν δυνατόν να μην τον τιμήσουμε; Ο Παναντιλήπτωρ βεβαίως – μεταξύ μας τώρα – ιδέα δεν είχε ότι κατέβαινε στις εκλογές, αλλά χαζή είναι δηλαδή η Ελλάδα να χάσει τέτοιον ηγέτη; Ε, ερωτευμένοι με το μυαλό του είμαστε, μωρέ – και ως γνωστόν, από την ευφυΐα δεν υπάρχει ισχυρότερο αφροδισιακό! Σηκωτό τον πήραμε λοιπόν, όπως τον Κλαύδιο οι Ρωμαίοι πραιτωριανοί μετά τη δολοφονία του Καλιγούλα, και τον αναγορεύσαμε στις 4 του Οκτώβρη αυτοκράτορα! Ασήμαντη εξάλλου και η διαφορά, ε; Εκείνος ήταν κρυμμένος τότε πίσω απ’ την κουρτίνα, ετούτον τον πετύχανε την ώρα που έπαιζε με το «τσαφ-τσουφ» του και τα Γιου Γκι Ο. Σύμφωνα δε με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες, ο Πρόεδρος, μόλις πληροφορήθηκε την εκλογή του: α) δήλωσε βαθύτατα συγκινημένος, β) ήπιε λίγο νερό (σ.σ. με καλαμάκι, για να μην πνιγεί), γ) κατούρησε (σ.σ. όχι πάνω του) και δ) παράτησε τα Γιου Γκι Ο (αρχίζοντας το «περνά-περνά η μέλισσα» και το «ένι-μένι-τουτουμένι»). Μετά μάλιστα (ανεπιβεβαίωτο πάντως ακόμη αυτό) κάποιοι λένε ότι από τη μεγάλη του χαρά έπαθε τέτοιο σοκ, που ανέπνευσε κιόλας (το καθρεφτάκι πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ θάμπωσε)! Που να δείτε όμως και το σοκ της Μαργαρίτας! Τέτοια χαρά είχε να πάρει από τότε που πρωτομίλησε ο πρόεδρος (σ.σ. στα 9 του χρόνια), όθεν και φωταγωγήθηκε βεβαίως ολόκληρη η Μινεσότα και το Ιλλινόις μαζί!

 

 

 

ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ «YAZDA VAR, KIŞTA VAR»

 

     Απονέμεται φυσικά στον προκάτοχο του Υπερνού, ερίτιμον κύριον Κωστάκην, ήτοι τη μεγαλύτερη απογοήτευση στην ελληνική πολιτική ιστορία των τελευταίων 50 χρόνων. Η ελπίδα ότι κάπως θα σουλούπωνε το χάος που παρέλαβε από την προηγούμενη συμμωρία, απεδείχθη παταγωδώς φρούδα (μη σας πω και…φλούδα), γιατί απλούστατα τοιούτον εν σαρκί περιπολούν κρούσμα πολιτικής αρχικαλπαζάνικης παχυδερμίας δεν ξαναπέρασε ποτέ τα τελευταία 1600 χρόνια από αυτόν τον τόπο! Το ότι περιβαλλόταν από άχρηστους (στο 99% των οποίων δεν θα ανέθετες ούτε ρόλο 3ου ανθυπο-βοηθού σε πλανόδιο σαλεπιτζή) και το ότι τα βοθροκάναλα του έκαναν απίστευτο πόλεμο επί 5 συναπτά έτη, είναι βεβαίως δεδομένα, αλλά δεν μπορούν και να λειτουργούν επ’ άπειρον ως άλλοθι! Και απελπιστικά λίγος υπήρξε και εξοργιστικά άτολμος, ενώ ο τρόπος που πήδηξε άνευ ουδενός σοβαρού λόγου απ’ το καράβι, παραδίδοντάς το δίχως όρους σε κάποιους που οι φιλοδοξίες τους δεν μπορούσαν να υπερβούν (με βάση την κοινή λογική) το πόστο του…ανθυπο-μούτσου, θα αποτελεί ανεξίτηλο στίγμα και για την (όποια) υστεροφημία του! Αν πάντως το σχέδιο ήταν στημένο (όπως εμφανώς μας…μυρίζει), για να έρθει στα πράγματα ο Υπερνούς αφ’ ενός και η Χαρήεσσα αφ’ ετέρου, το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός (και λαού) σοφού κι έτσι (ευτυχώς) ο κοσμάκης μόνο μία φορά…μάσησε! Τώρα ο ερίτιμος γυρίζει ταξιδάκια, βάζει κιλά (μα πού θα πας πια, βρε πασά μου!) και αναπαύεται από την…πενταετή ξάπλα! Ευοί ευάν, Καλλίνικες! Ευοί ευάν και…αιέν αριστεύειν!

 

ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ «ΕΙΠΑΝ ΣΤΗ ΓΡΙΑ ΝΑ Χ… ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΞΕΚΩΛΙΑΣΤΗΚΕ»

 

  Απονέμεται σ’ όλη την πεφωτισμένη ομάδα των Πασοκοσυριζαίων περί τον Υπερνούν φωταδιστών, που επιτέλους άρχισαν να ξαναγράφουν την Ιστορία περί του τι εστίν ελληνικόν έθνος (θεωρητικά δια των Φραγκουδακο-δραγωνο-κουλούρηδων και πρακτικά δια των περί ιθαγενείας ρεγκουσο-νομοσχεδίων). Σε πείσμα βεβαίως όλα αυτά των ιδεοληπτικών νευρώσεων των ελληναράδων αφ’ ενός και αφ’ ετέρου των φληναφημάτων κάποιων ανθυποεπιστημονικών μειρακίων του παρελθόντος τύπου Σβορώνου ή Βακαλόπουλου (ε, τι είναι τώρα δηλαδή αυτά τα παρλιακά, μπροστά στον Λιάκο και την Κουλούρη)! Όμως φτάνει, ρε παιδιά, κάντε λίγο κράτει! Overdose πάθανε οι άλλοι οι ερίφηδες, δεν γίνεται έτσι! Είπαμε, ιθαγενείς-ξιθαγενείς, αλλά σε δαύτους έχουνε μείνει ακόμη και κάποια αντισώματα μέσα τους, δεν είναι πια κι αμερικανάκια να την καταπίνουνε με τους τόνους αμάσητη όλη τη σαβούρα! Λίγο-λίγο συνεπώς και με ρέγουλα το παραθείο, σε μικρές δόσεις, να δρα αργά και σταθερά! Να, σαν το «Νοτόριους» ένα πράμα – άσε δηλαδή που ο τίτλος ταιριάζει και με τ’ αφεντικά σας (Σόρος, Σίφτερ και …CIA). Μας χώσατε τη Δραγώνα, μας βάλατε πίσω απ’ την κουίντα τον…Αριβιζάτο (που λέει κι ο φίλος μου ο Ζουράρις), μας μπουμπουνίξατε και κάτι ελληνοφοβικές της…πολυπολιτισμικότητας ως Γ.Γ. Περιφερειών, ε αφήστε, μωρέ, τους λαθρομετανάστες πια για τον άλλο μήνα, έχει ο Θεός! Άντε βρε, εγώ τώρα θα σας τα λέω; Δείτε και λίγο Χίτσκοκ να μαθαίνετε!

 

ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ «ΤΩΡΑ, ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΠΑΡΕ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΜΟΥ»

 

     Βραβείο παρηγοριάς, απονέμεται εις την ερίτιμον μητσοτακοθυγατέραν, που δείχνει (προς το παρόν βέβαια, γιατί μην ξεχνάμε ότι μιλάμε και για σόι…Απεθάντων) να περνάει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας! Η (επί 5 χρόνια διακυβέρνησης του Ελάχιστου και έως 2 εβδομάδες πριν την 29η Νοέμβρη) βέβαιη διάδοχος στην ηγεσία της Ν.Δ. υπέστη το απολύτως παταγώδες πατατράκ, όθεν και την τιμούμε, συμπαριστάμενοι στο απίστευτο δράμα της! Αυτό ήταν αναμφίβολα το δεύτερο σημαντικότερο γεγονός στην Ελλάδα τη χρονιά που πέρασε (καλά, για το ποιο ήταν το πρώτο, δεν θέλω χαζά – εδώ ανασκίρτησαν μέχρι και οι γαλαξίες με το συμπαντικών, κοσμοϊστορικών διαστάσεων γεγονός της ανόδου του Υπερνού στην εξουσία)! Και όπως ψάλλαμε και στην Εκκλησία, ανήμερα Χριστουγέννων, «ευφραίνεσθε δίκαιοι, ουρανοί αγαλλιάσθε, σκιρτήσατε τα όρη, ζαβού εκλεγέντος»! Ε, αν στο καπάκι εκλεγόταν και η Ντόρα, θα τα παίρναμε εμείς τα όρη! Τώρα όμως βέβαια παραμένουμε εδώ και…έχει ο Θεός!

 

ΒΡΑΒΕΙΟ «ΥΠΕΡΝΟΥΣ Νο 2»

 

     Του δώσαμε βεβαίως βραβείο και προηγουμένως, αλλά σιγά που θα την έβγαζε μόνο με ένα! Το δεύτερο το παίρνει για τη συνεχιζόμενη εκπληκτική εικόνα οργάνωσης και συντονισμένης δράσης, την οποία παρουσιάζει το τσίρκο…εεε, η κυβερνητική ομάδα εννοώ, της οποίας προϊσταται (λέμε τώρα), ειδικά τώρα που συμπληρώθηκαν πλέον και οι 100 μέρες! Πρόκειται άλλωστε για ομάδα εκπληκτικών διανοητικών και υπερφυσικών ικανοτήτων (τέτοιο θαύμα σε 100 μόλις μέρες ΔΕΝ ξανάγινε), όθεν και βάζουν όλοι τους υποψηφιότητα για το βραβείο «Οι διάδοχοι του Γιούρι Γκέλερ» (με τον Παναντιλήπτορα στον ρόλο του μένταλιστ, φυσικά)! Τις προάλλες μάλιστα που ο Υπερνούς ήταν εδώ στα μέρη μας, έδειξε άλλη μια πτυχή των δυνατοτήτων του τιτάνιου μυαλού του, μεταφέροντας με τηλεκίνηση το χωριό Κυπρίνος από τον βόρειο Έβρο «έξω από την Κομοτηνή»! Βρε, δεν μας φέρνει, λέω γω, και τον Σηκουάνα, να ξαναποκτήσουμε και ποτάμι, μια που πήγε τότε κείνη η ρημάδα η Χούντα και μας έκλεισε τον Μπουκλουτζά;

 

ΒΡΑΒΕΙΟ «ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ 2008»

 

     Απονέμεται στο εν Ελλάδι ΥΠΕΞ (ήτοι Δρούτσας και φυσικά Υπερνούς again - καλά, εντάξει, ορκίζομαι πως δεν θα πάρει άλλο, άντε γιατί το παραχέσαμε πάλι και θα μας την πουν ότι είναι και στημένη η διαδικασία απονομής)! Μη μου πει πάντως τώρα κανείς «τι έκαναν πάλι αυτοί και τους βραβεύεις»! Τέτοιες χαζές ερωτήσεις δεν τις θέλω, καθότι μπορεί τις τελευταίες 12 1/2 μέρες να μην έκαναν όντως κάτι πολύ χοντρό (π.χ. αναγνώριση της…Μακεδονίας, εκχώρηση της Θράκης στην Τουρκία, κλπ.), αλλά θα έπρεπε πια κι εσείς να ξέρετε ότι Τοξικά Βραβεία χωρίς ελληνικόν ΥΠΕΞ ΔΕΝ γίνονται. Ε, τι να κάνουμε τώρα, ο βήχας κι η καψούρα δεν κρύβονται! Άσε δε που τώρα ειδικά με τον Παναντιλήπτορα, έχουμε κι ένα λόγο παραπάνω! Άλλωστε, με την Τουρκία να ξεσαλώνει ολοένα και περισσότερο στο Αιγαίο και τη Θράκη και τους άλλους να ετοιμάζουν νέα Αυνανοσχέδια για την Κύπρο (και αυτή τη φορά ΧΩΡΙΣ Τάσσο), πολύ θέλει δηλαδή να γίνει από στιγμή σε στιγμή η μαλ…; Τους βραβεύουμε λοιπόν κι εμείς προκαταβολικά, για να ’χουμε το κεφάλι μας ήσυχο! Κατά πώς το ’λεγε δηλαδή κι ο μεγάλος, προεπιβουλεύειν δει μάλλον ή αντεπιβουλεύειν! Και χωρίς πλάκα όμως τώρα, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως τους τελευταίους μήνες το ημέτερον ΥΠΕΞ κάνει όντως εξαιρετική δουλειά! Π.χ. μέχρι και απόφαση να πετούν τα αναχαιτιστικά μας ανήμερα των Χριστουγέννων πήρε η κυβέρνηση, άσε δε που βγάζει κι ανακοίνωση για κάθε 37.500 τούρκικα αεροπλάνα που περνούν πάνω απ’ τη Λαμία! Άφεριμ, παιδιά, και αιέν αριστεύειν!

 

ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ «ΜΑΘΑΝΕ ΠΩΣ Γ…ΟΜΑΣΤΕ, ΠΛΑΚΩΣΕ ΚΙ Η ΔΡΑΓΩΝΑ»

 

     Βραβείον συνωστισμού! Καθότι Έλληνες συνωστίζονται στη Σμύρνη (να την ξαναθυμηθούμε, βρε, και τη Ρεπούση, γιατί πλέον θα…χρειαστεί!), κρατικοδίαιτα ελληνοφοβικά εκσυγχρονιστήρια στο Υπουργείο Απαιδευσίας και Δια βίου Πάθησης, αλλά και απαξάπας ο θλιβερός εσμός των επιδόξων αποδομητών της μνήμης στους υπονόμους της Νέας Τάξης! Ειδικά όμως η έλευση Δραγώνα στο συγκεκριμένο πόστο υπήρξε κομβικό σημείο (όθεν και την βραβεύουμε, γόνυ κλίνοντες ευλαβώς)! Και κομβικό, αλλά φυσικά και απολύτως αποκαλυπτικό για τους…εκπαιδευτικούς στόχους της ελληνοφοβικής συμμωρίας, που παριστάνει κατά τη δεδομένη στιγμή την κυβέρνηση του γελοίου ψευδοκράτους! Για την εν λόγω κυρία πάντως και για το «προοδευτικό» παραλήρημά της, δεν θα σας πούμε άλλα, καθότι την έχουμε επανειλημμένως στολίσει εδώ και πολλά χρόνια! Χαιρόμαστε ωστόσο που πλέον την «ανακάλυψαν» και οι υπόλοιποι (εφημερίδες, blogs, κλπ)! Δεν πειράζει, κάλλιο αργά, παρά ποτέ! Και τίποτα όμως να μην είχαμε πει, αρκεί ούτως ή άλλως η άποψη του τελευταίου ίσως εναπομείναντος μεγάλου Έλληνα, δηλαδή του Μίκη, οπότε τα δικά μας ταπεινά σχόλια πλέον περιττεύουν…

 

ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ «ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΜΥΓΕΣ Κ… ΚΙ ΕΧΕΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ»

 

     Βραβείον συνωστισμού, en peu. Ήτοι βραβείον παρηγοριάς προς το καθ’ ημάς φωταδιστικόν ζόμπ…παρντόν λόμπυ. Τώρα βέβαια θα μου πείτε, γιατί en peu; Ε, γιατί πώς να το κάνουμε τώρα, δεν είναι ούτε τόσο σπουδαίοι (κάτι ανιστόρητοι και νευρωτικοί ημιαναλφάβητοι είναι, που υποδύονται τους διανοουμένους και τους δημοσιογράφους), αλλά ούτε τελικά και τόσο πολλοί, όσο νομίζουν. Απλώς φαίνονται πολλοί, γιατί είναι απλωμένοι σε κάποια καίρια πόστα, ελέγχουν μεγάλο μέρος των ΜΜΕ και κάνουνε και σαματά δια της τρομοκρατίας, της προσβολής και της εξουθενώσεως. Τώρα βέβαια με τους Ραγκούσηδες, τις Αννούλες και τις Θάλειες στα κόλπα, ο Ξωμερίτης, ο Δημητράς κι ο Τάσος Κωστόπουλος έχουν ανοίξει σαμπάνιες, αλλά εμείς δεν χαλιόμαστε τόσο εύκολα! Τώρα δείχνει πραγματικά να είναι η ώρα τους, έχει ωστόσο και γυρίσματα ο καιρός! Ο απίστευτος σαματάς πάντως που έχει ξεσπάσει εναντίον όλου αυτού του μισελληνικού απόπατου στο Διαδίκτυο (μπλογκόσφαιρα για μας τους…ελληνομαθείς) και που εξαπλώνεται σαν χιονοστιβάδα, δείχνει ότι οι εθνομηδενιστικές βρωμίτσες τους ΔΕΝ πρόκειται να περάσουν ατουφέκιστες!

 

                                                                             Ο ΕΞ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ