Λοιπόν, μάγκες μου, άιντε, τελειώνει κι ο Ιούλης κι η λίμπιντο έχει βαρέσει κόκκινο! Απονέμω συνεπώς και τα τελευταία βραβεία κι αναχωρώ προς άγνωστον κατεύθυνσιν (ξέρετε τώρα εσείς, everything under the sun κι όλα τα συμπαρομαρτούντα)!  Και μια και το κλείνει και το μαγαζί για τον Αύγουστο ο μεγαλοεκδότης, τα ξαναλέμε σ’ ένα μήνα (εφόσον εννοείται στεκόμαστε ακόμη στα πόδια μας). Άντε, φιλάκια!

 

ΕΙΔΙΚΟΝ ΒΡΑΒΕΙΟΝ «ΜΗ Μ’ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ, ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, ΜΗ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΣΑΝ ΞΕΝΗ»

     Βραβείον παντελούς απουσίας, απονέμεται συνεπώς στην (παντελώς απούσα) κυβέρνηση του Κωστάκη. Στον πέμπτο χρόνο είμαστε κι ακόμα βεβαίως μην τους είδατε, μην τους απαντήσατε (που έτσι δηλαδή και τους δείτε, εγώ θα κάνω χαλάουα τις γάμπες μου και μετά θα γραφτώ και στον ΣΥΡΙΖΑ).

Και ξέρετε, περί του αν θα φάνε, θα κονομήσουνε και θα διορίσουν τα γαλάζια παιδιά τους, χέστηκα και δη κατά ριπάς! Ουδέποτε περίμενα άλλωστε ότι θα υπάρξει τίμια κυβέρνηση στο ψευδοκράτος της Μελούνας, γιατί απλούστατα ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξε! Να μην κάνουνε όμως και κάτι, ρε παιδί μου; Κι από την άλλη όμως, θα μου πείτε, γιατί να το κάνουν, αφού ΔΕΝ κινδυνεύουν; Ποιος δηλαδή θα τους απειλήσει, ο Μίστερ Μπιν; Ο μόνος που διατρέχει από αυτόν κίνδυνο (για μειωμένες εισπράξεις λόγω αθέμιτου ανταγωνισμού, εννοείται) είναι το τσίρκο Μεντράνο! Οπότε, ζαβού παρόντος πας δεξιός ξυλεύεται, χέζε ψηλά κι αγνάντευε και το ζαβό καρτέρει και για μας, ως έπος ειπείν, μαύρα τα γραμμένα μας, μάγκες μου!

 

ΕΙΔΙΚΟΝ ΒΡΑΒΕΙΟΝ «ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ Σ’ ΑΓΑΠΗΣΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ»

    Βραβείον λάγνων ερωτικών στεναγμών, απονέμεται στην Ελληνίδα ΥΠΕΞ και το επιτελείον της (Καλά ρε Καραίσκο, γιατί δεν σέβεσαι δηλαδή τις σεξουαλικές διαστροφές των φίλων σου; Ξερνάει ο μαλάκας)!. Και μη μου πει τώρα κανείς «τι έκαναν πάλι αυτοί και τους βραβεύεις»! Τέτοιες σαχλές ερωτήσεις δεν τις θέλω, καθότι μπορεί τις τελευταίες 12 1/2 μέρες να μην έκαναν όντως κάτι πολύ χοντρό (π.χ. αναγνώριση Κοσόβου, εκχώρηση της Λέσβου στην Τουρκία, κλπ.), αλλά θα έπρεπε πια κι εσείς να ξέρετε ότι Τοξικά χωρίς Ντόρα κι ελληνικόν ΥΠΕΞ δεν γίνονται. Ε, τι να κάνουμε τώρα, ο βήχας κι η καψούρα δεν κρύβονται! Άλλωστε, με την Τουρκία να ξεσαλώνει ολοένα και περισσότερο υπογείως στη Θράκη, τον Νίμιτς να τριγυρίζει ολόγυρα για το Μακεδονικό και τους άλλους να ετοιμάζουν νέα Αυνανοσχέδια για την Κύπρο (και αυτή τη φορά ΧΩΡΙΣ Τάσσο), πολύ θέλει δηλαδή να γίνει από στιγμή σε στιγμή η μαλακία; Τους βραβεύουμε λοιπόν κι εμείς προκαταβολικά, για να ’χουμε το κεφάλι μας ήσυχο! Κατά πώς το ’λεγε δηλαδή κι ο μεγάλος, προεπιβουλεύειν δει μάλλον ή αντεπιβουλεύειν! Και χωρίς πλάκα όμως τώρα, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως τους τελευταίους μήνες το ημέτερον ΥΠΕΞ κάνει όντως εξαιρετική δουλειά! Π.χ. μέχρι και παράσταση διαμαρτυρίας έκανε τότε η κυβέρνηση για τον τούρκικο χάρτη της αυτόνομης Θράκης, άσε δε που βγάζει κι ανακοίνωση για κάθε 37.500 τούρκικα αεροπλάνα που περνούν πάνω απ’ τη Λαμία! Άφεριμ και αιέν αριστεύειν!

 

ΕΙΔΙΚΟΝ ΒΡΑΒΕΙΟΝ «ΕΒΓΑΛΕ Η ΜΥΓΑ Κ… ΚΙ ΕΧΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ»

    Βραβείον σκατογενές σφόδρα. Απονέμεται εις ετερόθρησκον μαμελούκον που εκμεταλλευόμενος την ψιλή κυριότητα ενός κράτους (λέμε τώρα) σε συγκεκριμένη γκατζολο-περιοχή, έφτασε στο σημείο να αισθάνεται τόσο ισχυρός, ώστε να υποκινεί τραμπουκισμούς και να κράζει υπουργεία και δημόσιες υπηρεσίες από τηλεοράσεως, χωρίς καμία κότ…εεε, κανείς κρατικός υπεύθυνος εννοούσα, να τολμά έστω και να του μιλήσει απλώς στον ενικό. Αλλά τι να πει κανείς; Τα μυαλά τους και μια λίρα (σ.σ. τούρκικη) και του ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ ο κόπανος! Συγχαρητήρια δε εκ των προτέρων και σε όποιον ανύποπτο κάφρο ιθαγενή της ιδίας ευρύτερης περιοχής (ΚΑΙ των καφροκομοτηνέζων ιθαγενών φυσικά συμπεριλαμβανομένων) κατορθώσει μια μέρα απλώς και μόνο να αναγνωρίσει έστω τον εαυτό του στον ρόλο του ΚΟΠΑΝΟΥ…

 

ΕΙΔΙΚΟΝ ΒΡΑΒΕΙΟΝ «ΜΑΘΑΜΕ ΠΩΣ Γ…ΟΜΑΣΤΕ, ΠΛΑΚΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΜΟ»

     Βραβείον ελληνοτουρκικής fraternité, égalité και τα ρέστα. E, φυσικά, τι διάολο δηλαδή, μόνο οι μπογιατζήδες θα δομούν τις σχέσεις φιλίας και αγαθής συνύπαρξης; Ο λόγος επιτέλους στους επιστήμονες, βρε! Διάλεξη πρώτη «Η δημοκρατική αντιμετώπιση των μειονοτήτων στη Μητέρα Πατρίδα» (τ’ ακούτε, μπρε σεις γκιαούρηδες, γαμώ τα φασισταριά σας;), διάλεξη δεύτερη «Η ανάγκη σεβασμού απέναντι στα δικαιώματα» (σ.σ. του Παντουρκισμού), διάλεξη τρίτη «Η προστασία των ατομικών δικαιωμάτων του βιαστή» (μα είδες εκεί θράσος, να πάει να τον καταγγείλει η αχαρακτήριστη;), διάλεξη τέταρτη «Πατέρα μας Κεμάλ». Ε κι επειδή, ως γνωστόν, άμα πούνε στην (προοδευτική) γριά να χέσει, εκείνη συνήθως ξεκωλιάζεται, εγένετο και πάλιν ανομολόγητον σαδομαζοχιστικόν ερωτικόν σύμπλεγμα από επιστημοναραίους, γκρίζους λύκους, ΜΙΤατζήδες και τοπικά ανθυπορουφιανίδια! Α, ναι, χαιρέτησε και γκάτζος δήμαρχος, ενώ παρευρέθη και 1 (ολογράφως: ένας) ακροατής! Σπολάτη!

 

ΕΙΔΙΚΟΝ ΒΡΑΒΕΙΟΝ «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΟΥΣ»

    Βραβείον χορού (πολύύύύ αργού όμως), που δικαιωματικά απονέμεται στην εθνική μας ομάδα για την παρουσία της στα Γιούργια, παρντόν στο Γιούρο 2008. Και φυσικά εξυπακούεται ότι, επειδή βλέπουμε τριάντα χρόνια μπάλα, δεν είμαστε η κυρά-Ελπηνίκη από την Κάτω Πετρομαγούλα που πίστευε ότι θα το ξανασηκώναμε, αλλά είναι αλήθεια ότι ελπίζαμε τουλάχιστον έστω κι απ’ αυτούς τους άμπαλους κάτι πιο ευπρεπές σε σύγκριση με αυτό που είδαμε τελικά. Αν μη τι άλλο, για να μη δοθεί δηλαδή και η αφορμή στις κακιασμένες λούγκρες απ’ το Νησί της Αντρικής Ζαρτιέρας να εξεμέσουν πάλι όλο το κόμπλεξ τους (κι ας είναι φυσικά γνωστό σε όσους ξέρουν μισό δράμι από μπάλα πως η δική τους γελοία εθνική κακοποιεί εδώ και 100 χρόνια το ποδόσφαιρο πιο πολύ ακόμη κι απ’ τη δική μας). Αλλά εν πάση περιπτώσει, πάλι καλά να λέτε για τα παλικάρια μας! Τι να περιμένεις δηλαδή από ανθρώπους που έχουν τόσες φυσικές δυνάμεις, ώστε για να περπατήσουν και μόνο χρειάζονται στο ημίχρονο τεχνητή αναπνοή, στο 55΄ απινιδωτή και στο 65΄ τη Μπελούτσι με μαύρα εσώρουχα στην αντίπαλη εστία; Από την άλλη ωστόσο παρηγορηθήκαμε μια χαρά, καθότι το πέος τουλάχιστον του Λαμ, διάγον φάσιν πυριζήλου πριαπισμού, ουδόλως χρειαζότανε Βιάγκρα, όθεν και κατά της Τουρκίας εποίησεν εις το 90΄ τα δέοντα! Ε, και φυσικά ακουστήκανε τα αγρίας ηδονής ουρλιαχτά μου μέχρι το Θρυλόριο! Για ποιον με περάσατε δηλαδή; Για τον Τσιτσελίκη;

 

                                                                                                                        Ο ΕΞ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ